Brocado Vertalingen
Algemene en Technische Vertalingen
Engels ↔ Nederlands   
Om een goed beeld te krijgen van het te vertalen werk en om een goed onderbouwde offerte uit te kunnen brengen, dient u (een deel van) de te vertalen documenten toe te sturen. U kunt er op vertrouwen dat al uw documenten strikt vertrouwelijk worden behandeld. Wij hebben ze nodig om een inschatting te kunnen maken van de levertijd, de gebruikte terminologie en de moeilijkheidsgraad. Na analyse van het te vertalen geheel, ontvangt u een offerte. Nadat u akkoord bent gegaan met de prijs en de leverdatum gaat Brocado aan het werk en ontvangt u de vertaling gegarandeerd binnen de afgesproken tijd. Gaat u niet akkoord, dan verwijderen wij de documenten binnen n maand uit ons systeem. Komt u daarna terug met dezelfde bestanden dan dient u deze dus opnieuw te verstrekken. Zo voorkomen wij dat er kopien van uw bestanden komen te staan op plaatsen waar u dat niet bedoeld had. Dus in stappen ziet het er als volgt uit:

Stap 1 - Contact opnemen, stuur een E-mail of bel

U neemt contact met ons op en stuurt ons een E-mail met vermelding van uw wensen en de te vertalen documenten. Bij een opdracht die snel klaar moet zijn of in het geval u additionele vragen of opmerkingen heeft, kan het handig zijn om eerst even te bellen. Wij kunnen onder andere de volgende bestandsformaten verwerken:

  • MS Word-documenten (.doc)
  • MS Excel-sheets (.xls)
  • MS Powerpoint-presentaties (.ppt)
  • Tekstbestanden (.txt)
  • Webdocumenten (.htm)

Heeft u een ander bestandsformaat dan is de kans groot dat wij dit ook kunnen vertalen, maar neem dan eerst even contact met ons op.


Stap 2 - Offerte beoordelen

U ontvangt gewoonlijk binnen een paar uur en dus meestal op dezelfde dag nog de offerte van Brocado Vertalingen. Keurt u de offerte goed, dan kan Brocado nog dezelfde dag aan de slag met uw documenten! 


Stap 3 - Levering en betaling

Brocado Vertalingen levert de vertaalde documenten op of vr de afgesproken leverdatum. U kunt de vertaling bekijken en beoordelen en als u nog vragen of opmerkingen heeft en correcties wenst, kan dit altijd in goed overleg geregeld worden. Het gaat erom dat u tevreden bent met het geleverde werk. U ontvangt binnen een week de factuur. Heeft u regelmatig opdrachten voor ons, dan kan ook bijvoorbeeld per maand betaald worden. Dat scheelt een hoop papierwerk.