Brocado Vertalingen
Algemene en Technische Vertalingen
Engels ↔ Nederlands   

Basistarieven

Hieronder staan onze basistarieven. Gebruikt u ze als richtlijn. De werkelijke prijs hangt af van drukte, deadline, soort tekst, enzovoorts. Het is altijd een goed idee om ook een offerte aan te vragen.

per woord  0,11
uurtarief  33,-

Op herhalingen van stukken tekst krijgt u korting.


Toelichting

Een te vertalen tekst bevat altijd 'nieuwe' woorden en herhalingen van woorden en stukken tekst. De herhalingen zijn sneller te verwerken, waardoor wij hierop korting kunnen geven.

Soms is een kostenberekening per woord niet realistisch, bijvoorbeeld in het geval van een lijst technische vaktermen zonder context. In die gevallen wordt gerekend met een uurtarief. Dit zullen wij duidelijk in de offerte vermelden.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.


Capaciteit en Levertijden

Onderstaande tabel geeft een indruk van de vertaalcapaciteit van Brocado. Door de gegevens uit de tabel te combineren met het aantal woorden in uw tekst, kunt u zelf alvast een inschatting maken van de levertijd. Denkt u er wel aan dat de tabel de maximale vertaalcapaciteit aangeeft, en dat de uiteindelijke levertijd langer kan zijn in verband met drukte op dat moment. Neem daarom gewoon contact met ons op, dan wordt alles direct duidelijk.

Dag Capaciteit
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag / zondag
2000 woorden
2000 woorden
2000 woorden
2000 woorden
2000 woorden
  500 woorden